Filters

Op zoek naar grond:

Er gaat iets niet goed...
Vanaf m2
Tot m2
Zoekopdracht wordt bijgewerkt...

Bouwgrond Alphen a/d Rijn

Op zoek naar bouwgrond voor een nieuw bedrijfspand in Alphen a/d Rijn? Bekijk hierboven alle beschikbare kavels in de regio.

Algemene informatie Alphen a/d Rijn

Alphen a/d Rijn is een dorp /stad in de provincie Zuid- Holland, telt 74.000 inwoners en ligt in gemeente Alpen a/d Rijn.

Daarnaast ligt Alphen a/d Rijn in de logistieke hotspot A12 Corridor( Lansingerland-Zoetermeer-Zuidplas-Waddinxveen). Belangrijke kenmerken van een logistieke hotspot zijn de beschikbaarheid van geschikt personeel, beschikbaarheid van voldoende bouwgrond en geschikte panden, medewerking van overheid/gemeenten, inzetbaarheid en motivatie van medewerkers, aanwezigheid van goede infrastructuur en bereikbaarheid van logistieke knooppunten.

Voorzieningen Alphen a/d Rijn

De steden Den Haag en Leiden liggen binnen een straal van 10 kilometer.

Heeft u regelmatig internationale gasten op bezoek? Het dichtstbijzijnde vliegveld is Schiphol Airport+Rotterdam Airport. Bent u voor uw onderneming afhankelijk vervoer over onze waterwegen? De dichtstbijzijnde haven is Rijnhaven ( niet echt meer beroepsvaart).

Meer informatie over bouwgrond in Alphen a/d Rijn

Voor bedrijven die zich graag willen vestigen in Alpen a/d Rijn is bouwgrond in Alphen a/d Rijn een interessante keuze. Neem contact op met Grondmaps voor meer informatie over bouwkavels in de omgeving van Alphen a/d Rijn.

Meer informatie over deze kavels?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het Thomas!

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik heb interesse in kavels met de volgende eigenschappen:km

m2

m2

Om u nog beter te kunnen helpen vragen we om hieronder uw wensen te noteren


Wil je bouwgrond aanbieden of wil je meer informatie over beschikbare kavels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kavels laden...